Antatte topplag i aksjon

Denne lørdagen så er det tre kamper på programmet og alle kampene inneholder det som skal være topplag i denne divisjonen.
Mulig det er en nøtt eller to her, men jeg tror nok en gang at jeg sitter med fasiten i hånd, så det blir spennende å se når klokka bikker halv sju.

Gruppeklem etter mål
GRÜNER – NIDAROS

Grüner er absolutt den største skuffelsen i år, og dem kommer til å få det tøft denne helgen. De er nå det eneste laget uten en 3-poenger til full tid. De sliter stort med skader om dagen og har hentet inn et par finner i det siste uten at jeg tror at det hjelper stort. De ligger helt sist og har kun 4 poeng på 9 kamper

Nidaros er kanskje skuffelse nummer to denne sesongen, selv om jeg faktisk regnet med at de ikke skulle være like suverene i år. Men de spiller fortsatt god hockey selv om det ikke har hjulpet mot alle lag. Så langt så har de skuslet bort poeng mot antatt dårligere motstand, men de går nok ikke i den fella denne helgen.

Det er trønderne som er på reisefot men jeg tror ikke det skal ha noe å si denne lørdagen. Jeg klinker til med en klar B, og det er nok det det også ender med på søndagen.

22.01.17 D1 Gruner Nidaros 3 : 5
21.01.17 D1 Gruner Nidaros 2 : 6
HASLE/LØREN – COMET

Hasle/løren ligger på en 2. plass med 24 poeng på 12 kamper. Kanskje en av årets overraskelser, selv om de var med i kvalstriden helt til siste slutt sist sesong. De sanker poeng jevnt og trutt og er absolutt ikke greie å ha med å gjøre på hjemmebane og har kun et tap i Lørenhallen.

Comet ser ut til å ha funnet formen og har blant annet slått Ringerike over to kamper. Det skal også nevnes at haldenserne har vunnet alle sine fire bortekamper og leverer god hockey hele veien, selv om dem ofte hangler litt i løpet av kampene sine.

Dette oppgjøret blir nok et av lørdagens nøtter. Som haldenser så burde jeg jo sette alle mine kroner på Comet, men jeg er faktisk litt usikker, og jeg vet de har kronglet litt i Lørenhallen. Men med årets lag så er jeg nok nødt til å sette en B i denne kampen, men jeg syns det er en overhengende fare for U til full tid.

30.08.17 CF Hasle/Loren Comet 2 : 4
04.01.17 D1 Hasle/Loren Comet 2 : 0
08.10.16 D1 Hasle/Loren Comet 3 : 6
14.10.15 D1 Hasle/Loren Comet 3 : 1
10.10.15 D1 Hasle/Loren Comet 1 : 2
(1 : 1)

PS! Statistikken sier seier annenhver gang, så følger du det så setter du pengene dine på en hjemmeseier.

RINGERIKE – NARVIK

Ringerike står med 21 poeng på 10 kamper og ligger på en 4. plass. De startet sesongen med fem seire, så ble det tre tap før de nå fikk to seire borte mot Nidaros. Det er sterkt nok det selv om trønderne ikke har levert varene i år. De har en bred stall og har de fleste på plass så de kommer nok til å kjøre på hjemme mot Narvik denne helgen.

Narvik er serieleder og har 24 poeng på 10 kamper og leder serien fortjent. De rufser litt på borteis og jeg blir ikke overrasket om dem gjør det også denne lørdagen. Greit nok at de er vant til å alltid spille doble kamper, men det er ikke alltid at de holder koken i 120 minutter.

Disse kampene inneholder som regel masse mål så det kan absolutt slå begge veier, men i lørdagsmatchen holder jeg Ringerike som favoritter. Og jeg blir ikke overrasket om nordlendingene tar med seg poeng på søndagen.

04.12.16 D1 Ringerike Narvik 8 : 1
03.12.16 D1 Ringerike Narvik 5 : 7
29.11.15 D1 Ringerike Narvik 5 : 3
28.11.15 D1 Ringerike Narvik 5 : 2
21.09.14 D1 Ringerike Narvik 9 : 1

Kom igjen nå, fortell meg hva du tenker om helgens kamper!

Legg gjerne igjen en kommentar