Åpen dag på jobben

Sist søndag så var det Åpen dag på jobben min, eller «Safety & Family Day» som de kalte det på Nexans. Det er vel sånn cirka 5 år siden sist det var åpen dag, så nå fikk endelig eldstejenta se hvordan papsen har det på jobb,

Av aktiviteter var det lagt opp til omvisning i fabrikken, lifttur, skadesminke, brannslukking og konkurranser(for barna).

Det hele begynte med en omvisning i fabrikken, hvor jeg var guide for eget følge. Jeg tror de jeg hadde med meg ble meget imponert over forholdene på Nexans og hvor mye rart det var å se på. Hos oss finner du maskiner du ikke ser andre steder, og det går kabelbaner på kryss og tvers, både på gulvet, i taket og i lufta.

Etter omvisningen så ble det testing av brannutstyret som vårt Industrivern har til rådighet. Saga syns det var kult å nesten sprute vann på en ansatt som løp rundt som ufrivillig blink, med litt god hjelp av brannmannen Glenn!

Saga tester ut brannslangen
Like før Saga setter på fullt trykk!

Nå nærmet det seg snart høydepunkt nummer to for eldstemann i følget. Svigers så frem til maten som ble servert av Kokkelauget til Håkon. Men han rynket litt på nesa ved første øyekast, for ut av matteltet kom det både rosa og blå hamburgerbrød. Men jeg tror det smakte, for han forsynte seg to ganger! Kidsa syns også det var moro med litt uvanlige hamburgerbrød!

Fargerike hamburgerbrød
Kule burgerbrød som falt i smak hos liten og stor

Kidsa fikk jo også prøvesitte noen av våre store trucker. Og som vi vet så blir jo barna ganske fasinert av slike store maskiner, og mine små var intet unntak. Så når søstera først var oppe i trucken så var det jo såklart en i vogna som også ville.

Kidsa er inne i en stor truck
Hva skal vi gjøre nå?

Etter noen timer på Nexans og Åpen dag så bar det hjemover igjen for å rekke å sove litt til. Jeg hadde jobbet natten føre, og med kun 4 timer søvn så var jeg avhengig av noen timer til for å kunne holde ut det siste nattskiftet. I skrivende stund så er det godt å vite at natthelga er over og at jeg nå har FRIUKE! Helt frem til mandagen…

 

 

2 Comments

Legg gjerne igjen en kommentar