En dag full av aktivitet

Her i heimen så starter dagene ofte før klokka har slått 6 om morran. Når minstemann har bestemt seg for å starte dagen så er det bare til å sprette opp. Sjefen har talt! Dette ble etter hvert en dag full av aktivitet. I dag har vi vært på helsestasjonen med minstemann, jeg fått trent, befaring på tomta, gjort lekser med både Saga og Hermana og sendt de i bursdag etter det.

Først ut var Petter, som har rukket å bli 20 måneder( i dag, faktisk). Han hadde time på helsestasjonen og det var en enkel sak. Det hele startet som det ofte gjør, med veiing og måling. I følge disse grafene til helsesøster så ser det ut som om lille poden er på snittet. Han målte 84,5 centimeter og ble veid inn til 12 blanke kilo. Samtalen gikk også som smurt, og etter noen enkle «kontrollsprøsmål» så var vi vel egentlig ferdig. Da bar det avgårde til barnehagen og tror du ikke minsten klarte å duppe av i bilen…

Etter avlevering av Petter så var det tid for litt egenpleie. Da bar det ned på Family Sports Club her i Halden, og jeg fikk pusha kroppen en times tid. Kjører for tiden et fullkroppsprogram så i dag var det dagen med flest reps som stod på planen. Kan trygt si at jeg var gåen i bena etter de tre første øvelsene. Kjenner det er tungt og slitsom mens det står på, men så utrolig digg det er når man er ferdig. Det er nesten det beste med å trene, den følelsen man har etterpå. Bare kjenner at humøret er på topp, og at man er veldig fornøyd og fresh!

 

Så bar det hjem igjen etter treningen. Da skulle det komme et par mann for å se på en jobb på tomta våres. Den trenger så absolutt en oppgradering og vi vurderer å sette opp en mur. Det er ingen enkel jobb og absolutt ikke noe jeg skal gjøre selv. Det var en hyggelig samtale vi hadde mens vi målte opp tomta og snakket om forskjellige løsninger, men nå spørs det bare hvor hyggelig det anbudet blir. Har ett i innboksen, men når jeg så prisen så ramlet jeg nesten av stolen. Krysser fingre og tær for en fornuftig sum denne gangen!

Det ble ikke mye ro og få etter at karene dro for da bar det i vei ned på skolen for å hente Saga og søskenbarnet hennes, Hermana. Vi skulle gjøre det litt enklere for søstera mi siden det var bursdagsselskap som de begge var invitert til, så da kunne jo Hermana bli med dattera hjem etter skolen. Å hei hvor det gikk! Gikk egentlig greit å få de til å gjøre lekser, og spise fattern’s pannekaker. Men det ble også litt sutring og uenigheter. «Hvorfor får ho først?» «Hvorfor får ikke jeg?» «Hvorfor kjefter du ikke på ho?» Ja, dere foreldre der ute skjønner nok hva jeg mener..

Fatter’n(meg) syns det var veldig ålreit når de skulle kjøres i bursdagsselskapet. Endelig fred å få, tenkte jeg da. Og litt roligere ble det jo i heimen, men nå hadde jo minstemann også kommet hjem, så da var det jo liksom full rulle – igjen.

Legg gjerne igjen en kommentar