PT-time på Family Sports Club Halden

Etter en «liker»-konkurranse på Facebook så hadde jeg fått meg et par PT-timer hos Gine nede på Family Sports Club i Halden. For de som er ukjent med uttrykket så er det altså Personlig Trener som gjemmer seg bak bokstavene. Dette er folk som er utdannet innen trening og kosthold. Noen spesialiserer seg på spesifikke områder som f.eks rehabiliterende trening, styrketrening, baseløft etc., mens andre igjen kan litt om alt. Du finner alltids noen som passer for deg.

Siden jeg fikk meg et par timer så valgte jeg å bruke den første til teknikktrening på markløft. Det kan være en ganske komplisert øvelse siden det er mye å tenke på på en gang, og det er viktig å gjøre denne riktig for å unngå skader. Og etter en god og lærerik time med Gine så har det blitt bedring på teknikken, og jeg løfter nå mer riktig enn jeg gjorde forrige uke…

I dag hadde ho lagt opp til et fullkroppsprogram og litt andre øvelser enn de jeg har på mitt program. Forandring fryder, er det jo noe som heter. Jeg(og kroppen min) fikk kjørt meg i dag, og det var litt deilig å kjenne at man lever også. Stoler ikke helt på pulsklokka men vet jeg hadde litt høyere puls enn vanlig – puuhhh!

Skeptisk før PT-time - Family Sports Club
På mølla – før PT-timen – litt skeptisk

Jeg klarte å karre meg på plass noen minutter før timen i dag etter å ha levert kidsa i barnehagen og på skolen. Jeg hev meg rett på mølla slik at jeg kanskje rakk å gjøre kroppen litt varm. Før vi satte ordentlig i gang så måtte jeg også ro 1000 meter før alvoret begynte.

Vi startet like så godt med markløft i dag, og jobbet oss opp til 85kg som ble arbeidsvekta i dag. Kjørte flere reps enn vanlig så kjente jeg ble sliten både her og der, og ikke minst i grepet. Marken ble kjørt i et slags trisett(tre øvelser etter hverandre med minimalt med pause) med planke/ab-rollout på balanseball, og fine dype dips(Gine ble fornøyd etter hvert…).

Så ble det avsluttet med body rows i kombinasjon med step up på høy kasse, og da med en kettlebell i hver hånd. Den siste der er en øvelse som tar godt på bena og man blir skikkelig sliten.

Gine hadde et par øvelser til på blokka si men timen strakk rett og slett ikke til. Det er det to alternativer til. Enten så ble pausene mellom setta for lange eller så skravler jeg for mye(Gine mener nok det siste..). Men uansett så har jeg fått en pangstart på fredagen. Takk for «pushen», Gine! Og ferdig med treningsøkta til klokka 9 kan man heller ikke klage på.

Utkjørt etter PT-time
Sånn kan man altså se ut etter en PT-time hos Family Sports Club i Halden

Selv om det er fredag og helg, så er det nå arbeidsuka mi starter. Så nå får jeg passe på å lade batteriene litt før det er tid for å jobbe natthelg.
Det er noe som sier meg at jeg kommer til å være sånn passe sliten på jobben i natt – men det er det verdt!

Legg gjerne igjen en kommentar