Feirer 7 rette på V75

Det er jo ikke hver dag man kan innkassere gevinst på tippinga, uansett hva det er på. Men i dag kan jeg feire 7 rette på V75. Og faktisk så hadde jeg 7 rette sist jeg tippet V75 også. Slå den, du!

Lyn-andel

Ok, jeg tar meg ikke tid til å sette opp bongen selv så da blir det enten å levere en ren lynbong, eller som jeg har gjort de to siste gangene, levert lyn-andel. Lørdagen for 3 uker siden så satset jeg 150 kroner og fikk igjen 157 kroner. Det ble betraktelig bedre avkastning denne lørdagen, og det til nesten samme innsats. Hadde penger stående på kontoen fra  forrige 7’er-gevinst så tippet jo på en måte «gratis» i dag. Innsatsen var på 147 kroner og gevinsten endte på 1112 kroner.

Bongen som viser at jeg vant på dagens V75
Dagens vinnerrekke

 

Totalen sier nok at jeg ligger på minussiden, men hvem har egentlig oversikt over det? Vinner du plutselig 10 000 kroner på Lotto så føler du det jo som en gevinst der og da, men i det lange løp så er du nok fortsatt på minussiden om du ser på tidligere innsatser.

Kommer aldri i pluss

Men sånn er det vel egentlig med alt spill. Skal man i en alder av 39 gå i pluss når det gjelder diverse spill så må nok premien fort være 6-sifret for at man skal havne på plussiden. Jeg er uansett en småspiller som aldri satser de helt store beløpene, så jeg har god kontroll på meg og mitt. Ser på tipping og tilsvarende spill som ren underholdning. I hvert fall når det kommer til fotball- og oddstipping. Det er med på å gjøre kampene enda mer interessante.

 

Holder en god kald pils i hånda
Velfortjent seierspils etter 7 rette på V75

 

Så med dagens gevinst så jekker jeg meg en kald pils og nyter kvelden med godt drikke og digg musikk gjennom headsettet!

2 Comments

    1. Ja, jeg klager ikke. Når det gjelder hester så er vel fort 8 av 10 spill UT, om ikke 9. Så må si det er gøy at jeg har vært med på 7 rette de to siste gangene jeg har spilt lyn-andel.

Legg gjerne igjen en kommentar