Fire nye kamper denne lørdagen

Det er altså duket for fire nye kamper denne lørdagen, og jeg tror jeg sitter med fasiten…igjen! Kan ikke skryte av kjempetreff sist helg, men det var absolutt noen vriene oppgjør da, så det må vel være lov å bomme litt også. Nå gyver vi løs med ny giv.

 

Synsvinkel fra spillerboksen

FURUSET – COMET

Vertene står med 5 poeng på 4 kamper og ligger vel rundt der mange har tippet dem, nemlig på en 6. plass. Som nevnt kan de stelle i stand trøbbel for samtlige motstandere hjemme, og de tre siste innbyrdes i Oslo har endt med uavgjort etter full tid, hvor kun én av de tre har endt med 2 poeng til Ulvene.

Comet henger med i toppen men er ikke fornøyde med å tape 4 poeng på hjemmeis mot Narvik. Spiller de som de gjorde på lørdagen så taper de, og spesielt om de spiller som i den tredje perioden. Da hadde alle lagene i divisjonen slått haldenserne. Viser de gode takter og lagmoral som på søndagen så kommer de til å kjøre over vertene. Så langt har det svingt veldig mye av haldensernes prestasjoner.

Jeg følger Comet nærmest, og det er laget mitt, og jeg er alltid skeptisk til kampene borte mot Furuset. Det virker nesten som om Comet aldri har en god dag der inne, eller så er det rett og slett Ulvene som biter fra seg på hjemmebane. Comet er absolutt et sterkere lag enn vertene og med uttelling fra start så vinner Comet denne. Men ja, på oddsen så blir det en U etter 60 minutter.

GRÜNER – RINGERIKE

Grüner er et av tre lag som står uten seier så langt i serien, og jeg må si at de har skuffet. Sist så tapte de på hjemmeis mot Tønsberg, etter det det stod 4-4 til full tid.

Ringerike har kun spilt to kamper og står med seier i begge, som for øvrig var mot Tønsberg. Ringerike får tilbake sin kaptein til denne kampen, Kristoffer Melin, mens Dustin Parks ikke er helt klar enda.

Med en svak åpning av Grüner så setter jeg min litt til at panterne fra Ringerike drar i land dette. Og det uten de helt store problemene.

HASLE/LØREN – TØNSBERG

Hasle/Løren knuste Furuset 7-3 sist, etter en enda tettere match i første oppgjør. Hasle ligger midt på tabellen med 5 poeng på 4 kamper. Sesongen er enda ung, og om de skal holde seg innen topp-5 i år så er det på hjemmebane de aller fleste poengene må kapres.

Tønsberg fikk kjørt seg i seriepremieren mot Ringerike, og leverte en godkjent hjemmematch tross tap. De fortsatte den gode trenden og tok med seg sesongens to første poeng borte mot Grüner. De ledet først med 2 mål, så lå de bak med 2 mål, før de kom tilbake til 4-4 og satte det avgjørende målet i overtime.

Tønsberg kommer fra en god opplevelse borte mot Grüner, men jeg gir Hasle/Løren favorittstempelet rett og slett på grunn av hjemmeis.

NARVIK – NIDAROS

Og så har vi vel denne helgens godbit.

Narvik har startet sesongen formidabelt og topper tabellen med 10 poeng på 4 kamper. De kommer til å ligge i toppen gjennom hele sesongen, men da må også gruppa fungere optimalt ut mars ’18. Fikk en enkel «finale» i lørdagens kamp hvor de slo Comet med 4-1, men de altså tapte i overtime på søndagen. De har nok ladet seg både fysisk og psykisk inn mot dette toppoppgjøret.

Nidaros har kun spilt to kamper denne sesongen, og det ble en oppskriftsmessig åpning. De slo Gjøvik 6-0 i den første, men fikk det tøffere neste dag. Gjøvik vant midtperioden 1-0 og da stod det 1-1 etter to perioder. Men trønderne dro til slutt i land en 4-1 seier. Godt anfør av Baar som stod bak 3 av 4 scoringer.

Det kommer antatte toppoppgjør på rekke og rad, og denne blir absolutt en av de. I lørdagens oppgjør så holder jeg en knapp på Joona Partanen og Ørnene.

 

MULIG JEG ER PÅ TYNN IS – HVA TENKER DU?

 

2 Comments

Legg gjerne igjen en kommentar