Fire nye kamper denne runden

Jeg trodde et lite øyeblikk at det var pause i 1. divisjon, men det er jo hele fire nye kamper denne runden.

Denne gangen er det serielederen,Comet Halden, som tar seg en velfortjent hvil. Jaja, justerer man opp Narvik til å vinne sine hengekamper så er det de som er serieleder men vi kan ikke lese tabellen sånn hver gang heller, selv om det på en måte er riktig. Det er det her som er litt pyton med å kun ha 9 lag. Jeg savner en tabell der alle lag har like mange kamper!! Men det får vi se først etter ferdigspilt serie. Så i skrivende stund, så er det haldenserne som topper 1. divisjon.

Silhuett av ishockeyspillere

NIDAROS – RINGERIKE

Nidaros er et av to lag som har skuffet mest så langt. Jeg nevnte i mitt første hockeyinnlegg at Nidaros muligens ikke er noe suverent topplag som de var i fjor, så jeg er ikke akkurat slått i bakken. Men ja, trønderne har allerede mistet en del poeng mot antatt dårligere motstand. Jeg klarer ikke å bli klok på årets utgave av Nidaros. Mulig de bare har fått en litt treig start.

Ringerike startet sterkt med fem strake seire mens det har blitt tre strake tap etter det. Men da har de tapt for Hasle/løren og to ganger Comet. Så helt klart sterk motstand. I sist tap for Comet på Hønefoss så kom de tilbake fra 1-4 til 4-4, men måtte allikevel gå av isen med 0 poeng etter at Einar Egeland dunket inn 5-4 for haldenserne.

Det oppgjøret her ville jeg ikke satt månedslønna mi på for denne er seig å knekke. Nidaros har et tap på hjemmeis, Ringerike har et tap på borteis. Jeg «dømmer» denne kampen til uavgjort etter full tid!

20.11.16 D1 Nidaros Ringerike 3 : 2
19.11.16 D1 Nidaros Ringerike 4 : 1

PS! Nidaros vant totalt 3 av 4 kamper forrige sesong.

Gjøvik – hasle/løren

Gjøvik var nok overraskelsen forrige runde da de slo Furuset 4-2 på borteis. De er et hardkjempende lag og det virker jo til at de har noe på gang, og de begynner å sanke litt poeng også virker det til. De står med to seire så langt denne sesongen og den andre var på hjemmeis mot topplaget Narvik.

Hasle/Løren skal være et lag på den øvre halvdelen og pr i dag så ligger dem på 3. plass med 18 poeng. De har vunnet sine 3 siste kamper hvorav hjemmekampen mot Grüner gikk til straffer. Ser vi bort i fra åpningen i Narvik så har de vunnet sine 4 bortekamper.

Det her er nok en kamp som kan slå begge veier. Skulle gjerne gitt tipset mitt til hjemmelaget, men ut fra det Oslo-laget leverer i bortekmapene så blir det ikke så enkelt. Mulig noen mener jeg safer stort denne runden, men det er ikke tilfellet. Helt åpent i Fjellhallen, nok en uavgjort på tipset.

18.01.17 D1 Gjovik Hasle/Loren 1 : 8
22.10.16 D1 Gjovik Hasle/Loren 4 : 5
(4 : 4)
29.09.10 D1 Gjovik Hasle/Loren 1 : 3

PS! Går annenhver kamp til forlengelse?

NARVIK – GRÜNER

Narvik er nok sugne på å ta tilbake tabelltoppen og det tipper jeg på at de gjør også. De virker solide i år selv om de gikk på et pinlig bortetap mot Gjøvik. Men nå viser det seg jo at det er litt sånn at alle slår alle i år, så et slikt feilskjær alene havarerer ikke sesongen.

Grüner ligger nå aller sist med sine 4 poeng på 7 kamper, og er sesongens store skuffelse. De har slitt med skader, og har nå hentet inn ny keeper men så spørs det om det hjelper alene.

Her er jeg ikke i tvil, i likhet med 98% av hockey-Norge. Dette er klink H til full tid!

26.02.17 D1 Narvik Gruner 4 : 7
25.02.17 D1 Narvik Gruner 3 : 5
18.10.15 D1 Narvik Gruner 3 : 2
(2 : 2)
17.10.15 D1 Narvik Gruner 4 : 0
18.01.15 D1 Narvik Gruner 4 : 2

PS! Er du en gambler så satser du på reprise fra i fjor og får en fin-fin avkastning på Oddsen.

 

TØNSBERG – FURUSET

Vestfoldingene har vært nære på ved et par anledninger men venter fortsatt på sin første seier til full tid. De slo Nidaros hjemme i Tøsnberg etter forlengelse på lørdagen, mens det ble et klart 1-6 tap på søndagen. De er kanskje ikke så godt trent for å holde ut to kamper på to dager?

Furuset på sin side tapte hjemme mot Gjøvik sist. Ulvene er ikke lette å bli kloke på i år, tydeligvis. De er bedre borte enn hjemme, og 3 av 4 seire så langt denne sesongen har kommet på reisefot.

Kan lukte en liten U i det fjerne her også, men tipset mitt faller på Tønsberg.

23.01.16 D1 Tonsberg Furuset 8 : 2
28.10.15 D1 Tonsberg Furuset 15 : 1
18.02.15 D1 Tonsberg Furuset 8 : 2
22.11.14 D1 Tonsberg Furuset 10 : 3
04.01.12 D1 Tonsberg Furuset 8 : 0

PS! Statistikk er statistikk, men disse tallene er fra før konkursen og «nytt» lag.

 

Legg gjerne igjen en kommentar