Formlagene møtes

Landslagspausen har lagt seg men det er kun én kamp i kveld, og det er to av formlagene som møtes til dyst i Halden ishall. Men til helgen, da er det full rulle og 7 kamper på menyen.

Ishockeykølle og puck

comet – hasle/løren

Comet tar tilbake tabelltoppen i kveld med seier mot Hasle/Løren. De ligger i skrivende stund 2 poeng bak Ringerike, men med én kamp mindre spilt. Halden-laget har hatt tre spillere på landslagsopphold. Cizas, Gintautas og Jausinevicius har alle spilt for Litauen og alle har notert seg for målpoeng i løpet av 3 kamper. Haldenserne ser meget sterke ut i år, selv om dem hadde en litt rufsete innledning. Men de har absolutt funnet formen, i hvert fall før pausen, og står med 22 poeng på de 10 siste kampene.

Hasle/Løren ligger på en finfin 4. plass, og har 24 poeng på 13 kamper. De blander seg helt inn i teten med seier i dag, og det er jo motivasjon nok det for å kunne ødelegge litt for haldenserne. Hasle har samme formkurve som hjemmelaget. Men i motsatt oppgjør så tapte Hasle hele 5-0 i egen hall og er nok meget revansjesugne i dag.

Begge lagene har hatt 1,5 ukes hvile, så spørs det bare hvilken vei det slår ut i dagens kamp. Comet skal naturlig nok være favoritter på hjemmeis, og med spillere tilbake fra landslagsopphold som sikkert er supermotiverte. Comet har også et meget god tak på vertene så langt denne sesongen og står med 11-0 i målforskjell, hvor den ene kampen var en treningskamp. Jeg går all-in og melder klar H!

04.11.17 D1 Hasle/Loren Comet 0 : 5
13.09.17 CF Comet Hasle/Loren 6 : 0
30.08.17 CF Hasle/Loren Comet 2 : 4
07.01.17 D1 Comet Hasle/Loren 1 : 2
(1 : 1)
04.01.17 D1 Hasle/Loren Comet 2 : 0

Blir det «Comet-gutt, hei» eller «risle rasle» som synges i Halden ishall klokka 21 i kveld?

 

Legg gjerne igjen en kommentar