Har jeg fått skrapesyken?

Nei, jeg har vel ikke fått skrapesyken, for da hadde jeg jo faktisk vært en sau eller geit. Men nå skal vi ikke snakke så mye mer om akkurat det.

flax for livet

Det er jo ikke så alt for lenge siden det var farsdag, noe jeg skrev et lite innlegg om. Da fikk jeg jo en liten bunke med Flaxlodd som jeg vant på. Jeg vant ikke stort, men det var nok til å bytte inn i et nytt lodd. Denne gangen så ville jeg prøve «Flax for livet». Hvor kult hadde det ikke vært å vunnet 20 000,- hver måned i 20 år.

Skrape, skrape, skrape
det ble premie

Ja, jeg vant, men selvfølgelig ikke toppgevinsten. Det hadde jeg vel ikke vært i stand til å skrive om. Men med denne premien på 100 spesidaler så doblet jeg jo innsatsen. Dette loddet er ikke vekslet inn enda, så hvem vet hvor dette skrape-eventyret vil ende?!

3 x 100 gir gevinst!

Jeg pleier ikke å ha den helt store lykken når det gjelder skrapelodd, men jeg har rekord på 500 kroner som høyeste gevinst.

Hva er det meste du har vunnet?

Legg gjerne igjen en kommentar