En helg med Ladies Tour of Norway

Vi skriver tirsdag i dag og helga er definitivt over. Det har vært en forholdsvis rolig helg, men jeg har i det minste tatt litt del i sykkelrittet, Ladies Tour of Norway, som har gått av stabelen fra torsdag til søndag. Neida, ikke på noe sykkelsete, men som ivrig tilskuer(med kamera)!!

Det begynte med en prolog på 3,5 kilometer på torsdagen, og avsluttet med målgang på den 3. etappen her i Halden, og for en folkefest det var. Herlig å se masse mennesker begge dagene, og det hjelper jo litt av i har Halden-jenta Emilie Moberg med i verdenseliten når det gjelder landeveissykling for damer. Ho hevdet seg ikke i toppen i år, så da ble det ingen pallplassering på henne.

Topp 3 sammenlagt

Jeg virret som nevnt over rundt med mitt GoPro-kamera og fikk filmet litt, og resultatet kan dere se under her.
Om du liker mine filmer, eller bare vil holde deg oppdatert på når det kommer nye videoer, så anbefaler jeg deg å like min YouTube-kanal.


Torsdagens prolog – Ladies Tour of Norway 2017


Søndagens byrunder og målgang i Halden – Ladies Tour of Norway 2017

Legg gjerne igjen en kommentar