Husnissen har ankommet

Vi skriver desember 2017 og det ser ut til at husnissen har ankommet huset vårt. Det betyr at det blir litt hyss og overraskelser frem til julaften.

egen postkasse

Han har til og med flyttet inn og fått sin helt egen postkasse. Hver dag legger han en ny lapp i kassa hvor det står om dagens «gjøremål». Han husnissen høres ut som en liten luring, så det blir spennende å se hva han finner på med barna frem mot den store dagen, altså julaften.

Liten dør og postkasse som tilhører husnissen

luke 1

I går, 1. desember, altså den første luka i kalenderen, så hadde han gjort klar sine saker. Det lå en lapp i postkassa på kjøkkenet vårt. Han hadde etterlyst nisselua si og han trengte hjelp il å finne denne. Kunne barna hjelpe til med det etter skolen, tru? Om de fant den så skulle det selvfølgelig vanke en liten belønning.

Saga holder lappen fra husnissen i hånda

fikk sin belønning

Lua ble funnet etter litt leting, nesten over hele huset. Men med noen ledetråder så ble saken litt lettere og luen ble funnet. Den ble levert på døra til husnissen og etter en liten stund så var den borte. Men denne gangen så dukket det samtidig opp to pakker når lua forsvant, så det var tydeligvis belønningen som dukket opp.

Lua står foran døra til husnissen

fornøyde barn

Barna var fornøyde med belønningen etter å ha funnet lua til husnissen, og naturlig nok så var belønningen hver sin egen nisselue.

Barna viser frem sin belønning i form av nisselue

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar