I dag smeller bomba

I dag skal jeg fatte meg i korthet rundt dagens kamper, men jeg tipper en del av dere vil bli overrasket over dagens tips! I dag smeller det ei aldri så lita bombe!

furuset – grüner

Grüner klinket til med hele 9-3 på lørdagen og smatt forbi Furuset på tabellen. Furuset er ligaens desidert dårligste lag om dagen, og det endrer seg nok ikke med det første. De står med 4 stuselige poeng på de 10 siste kampene og har nå 8 strake tap. Grüner knakk koden sist så jeg gir Grüner tommel opp i dag.

gjøvik – comet

Comet vant kun 3-1 på hjemmeis i motsatt oppgjør og imponerte absolutt ingen! Jeg vil også si at hjemmelaget var heldige som beholdt alle poengene. Gjøvik brant straffe og misbrukte også noen fete målsjanser. Comet på sin side spilte dårlig hockey hvor lite stemte, og som vanlig mot antatt dårlig motstand så skal dem spille seg helt inn i mål. SLUTT MED DET! En annen ting var at dem skulle ha julebord etter match, og for to år siden så gikk dem i julebordsfella og tapte for Nes, som var jumbo den gangen. Jeg skjønner ikke hvorfor det skal arrangeres julebord mens det pågår seriespill. Det er snart juleferie…

Med feil innstilling og et julebord hengende i kroppen så gir jeg mitt tips til GJØVIK!

ringerike – tønsberg

Sist oppgjør ble jevnere enn mange hadde trodd og det endte med 6-4 til Ringerike. Tønsberg hadde også en puck klart i mål som ingen i dommertrioen så. Hadde de redusert til 5-6 så kunne kampbildet blitt annerledes de 3 siste minuttene. Men sånn er det, dømt er dømt, så det får man ikke gjort noe med. På hjemmeis så skal nok lagforskjellen komme mer til syne og jeg krysser av for hjemmeseier.

Tips: Så en liten dobbel med Gjøvik og Grüner gir finfine 12,67 i odds hos Norsk Tipping.

Så, nå vil jeg gjerne høre deres tanker rundt mine skriblerier!

 

Legg gjerne igjen en kommentar