Ivrig hockeyjente

Saga er blitt ivrig hockeyjente. Nå er det ikke sånn at ho spiller selv, i hvert fall ikke ennå. Men ho er som regel på plass til hver kamp som Comet har hjemme i Halden ishall. Ho digger fargen grønn, synger på Comet-sangen og assosierer mye rart med hockey og Comet. Dette gleder jo selvfølgelig mitt pappahjerte som har hockey som en av mine store lidenskaper.

skal være med

Jeg bør ikke prøve å si at jeg drar på ishallen alene uten Saga om det er kamp. Da blir det et skikkelig leven, og jeg må bare gi tapt til slutt.. Selv så er jeg opptatt med å kommentere kampene for lokalavisa så jeg har ikke anledning til å holde øye med ho under kampen.

Men heldigvis så har jeg en hockeyglad familie, så under kampens gang så kan ho sitte sammen med bestemor eller tante og søskenbarnet sitt.

mini-vip & Cheerleading

Comets Mini-VIP har blitt veldig populært blant de mindre barna, noe som også har falt i smak hos Saga. Der møtes de en time før kamp og de spiser pizza, har quiz, møter spillere og/eller dommere. Like før kampstart så flytter de seg over på tribunen for å heie på de grønne iskrigerene. De som er med i «duskegjengen» får lov til å gå på isen for å duske og flagge når gutta går på isen. Dette er jo kjempestas for samtlige, men spesielt jenta her i huset.

hjelpende hånd

I pausene skal det gjerne handles, enten noe å drikke på eller en vaffel. Det er nesten blitt et fast rituale. Og det skal selvfølgelig kastes puck når det er tid for puckkastingskonkurranse også. Ho, eller vi, har fortsatt tilgode å vinne da! Ellers så vil ho gjerne hjelpe til for det gjør jo bestemor. Så her sist så ville ho hjelpe til å selge spesiallagde barter. I stedet for pucker så ble det brukt barter siden Comet støtter opp om Movember-aksjonen.

Full kontroll på bartene

Så nå gjenstår det bare å se om lillebror også blir like begeistret for hockey?

Legg gjerne igjen en kommentar