Julemorgen

Ja, jeg vet jeg har vært dårlig på å oppdatere hva denne husnissen har drevet med gjennom alle disse 24 dagene. Men jeg skal være så ærlig å si at det er samboeren som ordnet mest med dette, og jeg har på en måte bare latt det «skurre og gå». Om jeg prøver å oppsummere nå så tror jeg kanskje jeg kun kommer på noen få dager. Han husnissen har egentlig vært ganske så snill og ordentlig.

en liten oppsummering

Ja, hva har han egentlig gjort. Det har egentlig gått mye i at ungene må være snille og samarbeide, og det betyr jo hovedsaklig eldste jenta for det er jo kun ho som forstår noe av det her. Minstemann som enda ikke er blitt 2 år er unnskyldt.

Petter hever armen
Neida, han har bare sølt litt brus på buksa…

Men husnissen har jo levert noen småpakker underveis, pyntet juletreet med bleier, hengt opp glitter i gangen og noe annet småhyss. Og med den hukommelsen jeg har så er det ikke stort mer jeg husker. Jeg begynner sikkert å bli gammel, eller så er det noe annet som påvirker husken min….

julemorgen

Men nå er endelig dagen her for alle våre små arvinger. Det er endelig blitt julaften og ventetiden er over. Kommer julenissen med pakker er vel det store spørsmålet. De har vel skjønt at det blir flere pakker i dag, men spørsmålet er vel om han viser seg utover dagen. Og for å være helt ærlig så vet ikke jeg om han kommer. Han har kommet innom en liten tur alle år så langt så det blir spennende å se om han har tid i år.

Julestrømpe og pakke er klar til julemorgen

Men en ting som er sikkert er at husnissen har lagt igjen en liten pakke i dag og fylt opp julestrømpa med noe som ungene kan kose seg med. Han skriver jo at han nå har flyttet ut for å hjelpe nissen med de siste pakkene, så det kan jo være en mulighet for at selveste sjefsnissen selv kommer på besøk i kveld. Vi får vel bare vente i spenning alle sammen.

Husnissen har skrevet lapp til barna
Så nå blir det spennende å se om Saga rydder rommet eller ikke..?!
digital gave

Jeg legger like så godt med noen bilder fra gårsdagen. Vi skulle egentlig bare ta noen bilder så jeg kunne lage et «gavebilde» til eldstemann i Nord-Norge, men de var jo litt bajasser begge to så da ble det litt fri knipsing. Eldstemann, Kevin er 15 år(noen dager til), ønsket seg PUBG(Playersunknown’s Battleground) til jul, og det syns jeg jo at han kunne få. Den gaven ble kjøpt for noen dager siden og den ble levert digitalt så da tenkte jeg at det var greit å kunne lage et bilde som vi kunne poste på hans Facebook-side, så er det flere som ser at han har fått gave av sine søsken her sørpå. Jeg er ganske så sikker på at han ikke forteller det under pakkeutleveringa der oppe selv…

Legg gjerne igjen en kommentar