Kan det komme en overraskelse i dag?

Nære på at det ble full uttelling sist, men dessverre så holdt ikke Gjøvik helt inn i lørdagens kamp. Tre nye kamper spilles i dag, og jeg lurer rett og slett på om det kan komme en aldri så liten overraskelse.

Ishockeykølle og puck
furuset – comet

Jevnspilt i Halden sist og det ble en knepen 4-3 seier til Comet selv om de hadde minst dobbelt så mange avslutninger på mål. Man kunne se på spillet til hjemmelaget at dem hadde hatt juleferie i en måneds tid. Nå har det i hvert fall en ordentlig hockeymatch i bena, så da får man satse på at spillet og pasningene sitter bedre i dag. Furuset scorte 2 av 3 mål i overtall og var meget effektive når de fikk sjansen. Jeg kan ikke annet enn å sette en B på denne kampen, og det er mye på grunn av tapsrekka til Oslo-laget. Dem skal naturligvis snart få seg en seier igjen, men jeg tror ikke den kommer i dag om gjestene får spillet til å sitte. Haldenserne stiller fullt lag, men med Jens Krisitan Lillegrend på lån fra Sparta i målet.

grüner – ringerike

Grüner ledet  3-0 tidlig i midtperioden men så våknet hjemmelaget, godt anført av Joachim Jensen og hans tre nettkjenninger. Jeg blir ikke overrasket om denne kampen allikevel blir jevnspilt og ender med hjemmeseier. Oslolaget har ikke vært helt seg selv denne sesongen og har slitt litt med skader. De har begynt å vinne litt kamper i det siste og om dem orker i 60 minutter så kan dem gjøre livet surt for Ringerike. Men føler også at dette blir en sånn enten eller kamp, som så mange andre kamper i 1. divisjon. Enten blir det jevnt hele veien og vi får kanskje en overraskende hjemmeseier, eller så cruiser Ringerike inn til en komfortabel seier. En stor motivasjon for bortelaget er at dem med seier vil kunne se seg selv på toppen av tabellen igjen.

Hasle/løren – tønsberg

Hasle ledet hele 7-0 etter to perioder i Tønsberg sist, og da er det kanskje ikke helt unaturlig at man slipper motstanderen inn i kampen igjen. De taper faktisk den siste perioden 1-4, men tankene var nok allerede på neste kamp når de entret isen da. De skal ikke være noe dårligere på hjemmeis, og jeg tror utfallet nok en gang blir seier til de røde og blå fra Oslo.

 

Legg gjerne igjen en kommentar