Møllerens leverer

For noen dager siden skrev jeg om da jeg opplevde å få med melbillelarver i bolleposene fra Møllerens. Jeg sendte naturligvis linken til de og de tok henvendelsen min seriøst, og det er bra. Nå har jeg fått svar på både mail og jeg har fått tilsendt en oppreisning.

Jeg viser opp en pakke med Brownies fra Møllerens
insekter kan oppstå i korn- og melprodukter

«Vi beklager det inntrufne.

Insekter kan oppstå i korn- og melprodukter, men det ikke er noe hyggelig å finne de i kornprodukt. Under gunstige forhold kan de utvikle seg til larver/insekter i melet. Disse insektene er helt ufarlige men ikke hyggelig å treffe på.

Norgesmøllene har rutiner der vi gjennomfører tiltak for å ta knekken på eventuelle skadeinsekter. Likevel vil det fra tid til annen være kunder som finner insekter. Kildene til forurensningene kan være mange, så som råvaren, lager, transportør, produsent, andre varer som smitter osv.  I tillegg vil også gunstige forhold som høyere temperatur og fuktig vær (gjerne kombinert med langvarig lagring) gi muligheter, som kan være med på å utvikle disse insektene.»

Som jeg skrev i forrige innlegg, det er altså mer ekkelt enn helseskadelig å finne disse insektene i diverse kornprodukter.

boller og brownies

Nå blir det vel både bollefest og brownieskos i julen. I pakka fra Møllerens så fikk jeg tilsendt tre nye bolleposer, forhåpentligvis uten insekter, og en pakke med Brownies. Dette blir kos! Har lekt litt med tanken på å lage bollfest for barna i nabolaget, men spørs vel bare om jeg får gjennomført det. Men hadde jo vært kult å kunne dele denne «gaven» med flere. Og en annen ting, jeg har ikke godt av så mye boller…

Fikk tre bolleposer og en browniespose fra Møllerens

 

Legg gjerne igjen en kommentar