På jobb som statist

IKKE ET SPONSET INNLEGG

Jeg har flere jobber som statist bak meg, og her er mitt siste bidrag til reklameverden. Denne gangen var det for et produkt som heter Coffe Zero.

Jeg ble i første omgang sjekket ut for om jeg kunne være pappaen til ho jenta som mister isen. Men det var ikke meg dem ville ha i den rollen så da måtte jeg ta til takke med å være statist, om jeg ville være med. Tenkte tjaaa, hvorfor ikke? Ble jo kontaktet av en annen haldenser, nemlig Ivan Jamne som var tilbake i Norge, så det var jo litt kult å kunne stille opp for kjentfolk også.

Behind the scenes Coffee Zero
Det kunne vært meg som lå på knærne der

Stedet vi var på var jo bare helt fantastisk. Vi befant oss på Øvre Ullern Terrasse. Om det ikke var Oslos vestkant så føltes det i hvert fall sånn ut. Det lå høyt over Oslo med en fantastisk utsikt over sentrum og Oslofjorden og dens båter. Huset og hagen passet utmerket til dagens tema for reklamen som var «hageparty». Og været var også helt perfekt denne dagen. Varmt og godt, akkurat sånn det skal være på et hageparty i slutten av juni.

Dere som kjenner meg fra før av ser jo sikkert hvor jeg dukker opp, ellers kan jeg jo avsløre at det er meg i hvit bukse og rosa trøye.

Bare så det er sagt, det er mulig for alle å være statist. Det er ikke akkurat fett betalt, men det er heller ikke derfor man gjør det – i hvert ikke jeg. Jeg er mest nysgjerrig på hvordan ting gjøres, både foran og bak kamera, så det er mest det som lokker meg. Men er litt moro å kunne se seg selv på skjermen også da…

Denne reklamen ble vist på blant annet Fox og Vox i sommer, ellers har jeg vel ikke sett den andre steder, men det har kanskje du?

Har du noen erfaring med oppdrag som statist?

Legg gjerne igjen en kommentar