Premierenervene skal ha lagt seg

Premierenervene skal ha lagt seg for de aller fleste lagene. bortsett fra Nidaros som ikke spiller før førstkommende helg. I tillegg til nevnte Nidaros så har også Narvik og Hasle Løren spillefri i dag. Altså, kun 3 kamper denne onsdagen.

INGEN OVERRASKELSER

Nå var det ingen overraskelser i den første runden i mine øyne. Jeg hadde tross alt 4 av 4 tips, så det må jo være godkjent. Det som kanskje allikevel overrasket mest var nok at Narvik ledet hele 7-0 etter de første 20 minuttene av lørdagens kamp, som de forøvrig til slutt vant 10-2. Og enda en overraskelse ble det jo når de «bare» vant 2-1 på søndagen.

I oppgjøret mellom Grüner – Furuset så hadde jeg jo hjemmelaget som en liten favoritt, men om jeg skulle satset en slant så ville det blitt på uavgjort til full tid. Noe det også ble – 2-2. Og så vant jo som kjent vertene på straffer.

Ellers ble det jo favorittseire til både Comet og Ringerike med 5-0 i begge kampene.

Men i dag så er det helt nye kamper og alle begynner jo som kjent på 0-0.

Synsvinkel fra spillerboksen
COMET – GJØVIK

Lagene gikk til den første pausen på 0-0 i Fjellhallen sist, men etter det så våknet Comet-maskineriet og kjørte greit over Gjøvik. Det skal vel ikke bli stort vanskeligere for haldenserne i dag, om det da ikke er premierenerver for eget publikum som skulle spille inn. Eller det å ha hodet på rett plass etter å nettopp ha vunnet 5-0 for få dager siden.

Comet stiller uten Adrian Aslaksen, ellers debuterer Ugnius Cizas(Litauisk landslagsspiller) i dagens match.

Mitt tips for kampen er som de fleste har skjønt en klar hjemmeseier i det som må bli Comets egen festning om dem skal ha sjans på topp-plassering i år.

FURUSET – GRÜner

Og så over til dagens store nøtt. Furuset ledet 2-0 etter første sist, men Grüner kjempet seg tilbake med to scoringer, hvor utligningen kom i undertall først i den tredje perioden. Vertene vant til slutt kampen på straffer. Eller kan man jo nevne at det ble delt ut 79 utvisningsminutter.

Selv om Grüner har vunnet 9 av de 10 siste oppgjørene, uansett arena, så har jeg lyst til å være litt dristig i dag. På hjemmeis så kan Furuset fort stelle i stand problemer for de aller fleste og det skal være mulig for dem å beholde alle tre poengene i dag.

Men som sist, på oddsbongen hadde jeg klinket til med enda en U. Dette blir nok jevnt nok en gang.

TØNSBERG – RINGERIKE

Tønsberg hang tidvis greit med i det første oppgjøret, men det var ikke nok til å forhindre Ringerike i å innkassere seieren. Hjemmelaget kan nok stelle i stand litt trøbbel utover sesongen, så det kommer nok ingen overraskelse allerede i runde to.

Ringerike har en stor og bred stall med masse rutine, og det skal bli utslagsgivende også i dette oppgjøret. Men med stinn brakke og oppofrende spill så skal nok laget fra Hønefoss få det litt tøffere i dag. Men jeg klarer ikke å se noe annet enn tre poeng til bortelaget.

 

hVA TENKER DU OM DAGENS KAMPER?

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar