Saga med ny sykkel

Så var det endelig på tide med en ny sykkel til Saga. Hadde lovet ho å kjøpe ny sykkel til høsten, for da er det jo salg på årets modeller rundt omkring i butikkene.

Men så viste det seg at en kollega av meg hadde en lite brukt jentesykkel stående i garasjen, og det var jo også den størrelsen Saga skulle ha. Han mente den ville passe perfekt. Den var visst både rosa og av merket DBS. Merke spiller ingen stor rolle, men fint at det er noe kjent, tenkte jeg. Og rosa – helt perfekt til ei jente!

Fin flott lila ny sykkel
Så fornøyd med ny sykkel

Han oppdaget at sykkelen ikke var av DBS men Diamant, og så viste det seg at sykkelen faktisk var mer lilla enn rosa. Ikke alltid lett å holde orden på tinga til ungene. Men det skal sies at jentungen er veldig glad i lilla, så det passet egentlig helt perfekt. Den kom også ferdig stylet med kuler på eikene, piknikkurv på styret og et sete bak til å sete bamsen i.

Jeg hadde lovet henne en overraskelse den dagen, men ikke sagt hverken hvor eller når, så det ble jo et par spørsmål rundt dette når jeg hentet henne på skolen. Lite visste ho om at sykkelen lå bak i bilen, hele veien fra skolen og hjem. Så stor var overraskelsen når vi hadde parkert hjemme og jeg ba jo ta en titt bak i bilen. «Wow! Kult, pappa!» Tror vi kan konkludere med at ho ble veldig fornøyd med ny sykkel. Den ble etter hvert testkjørt ute i gata vår, men først måtte minstemann klå litt mens vi fant frem sykkehjelmen.

For det har seg sånn her i huset at vi har en liten sjarmør også, og han vil jo gjerne gjøre alt som storesøster gjør. Så han måtte jo også få klå på den nye sykkelen. Det var kanskje ikke helt hans størrelse eller farge, men det bryr han seg ikke stort om. Han vil bare gjøre det samme, ellers får vi høre det. Er ikke stort han sier, men lyd, ja det lager han mer enn godt nok.

Petter prøver den nye sykkelen til Saga
Jeg MÅ også prøve!

 

Legg gjerne igjen en kommentar