Ting jeg bare må handle i Sverige

Var en tur i Sverige i går, og her har jeg en liten liste over ting du bare må handle i Sverige. I hvert fall i følge meg om du er glad i trening og tenker litt på proteiner, kostholdet og kosen.

Nå er det vel kanskje ikke alt som kom med på bildet her, men det er i hvert fall mesteparten av det jeg handlet. Jeg ønsker å tro at jeg handler ganske så fornuftig, og sunt. Vet at ikke alt er like sunt men det spiller ingen rolle, egentlig, for man skal faktisk kose seg litt også. Det er som jeg pleier å si når jeg snakker med folk og venner om trening og kosthold, jeg skal ikke stille på noen scene så da er det lov med litt kos. I tillegg så prøver jeg å spise i overskudd om dagen så da nytter det ikke å kun spise enkelt og lett, for å si det sånn. Greit å ikke bruke 6-7 måltider for å nå mine 3000 kalorier!

Det her er mesteparten av det jeg handlet i Sverige
Her er mye av det som ble handlet inn i Sverige
  • ProPud – schmaker godt og har masse proteiner.
  • Keso(Cottage Cheese) – blandes gjerne med valnøtter, bananer, litt syltetøy(masse proteiner)
  • Kokosolje – sunt fett, og setter en tropisk smak på f.eks smoothies
  • Koteletter – godt kjøtt til poteter og saus. Langstekes i ovnen så de blir skikkelig møre..mmmm…
  • Egg – nok en kilde til proteiner, samt fett(kroppen MÅ ha fett også)
  • Youghurt – hovedsaklig til kidsa
  • Melk – må ha til havregrøten og frokostshaken min
  • Pizzasaus, Mozzarella, mager reven ost – blir som regel pizza én gang i uka. Da er det bare til å spise seg god og mett
  • Fløte(36%) – brukes primært til sauser, men kan også brukes i shake eller i stedet for smør i potetmosen. Og ja, vi bruker fullverdig fløte i maten
  • Pepsi Max – er digg med kald brus til maten(hadde lagt 3 stykk i kylen allerede)

Hadde vel mer med meg fra Sverige, men i skrivende stund så husker jeg ikke helt hva det var… Så da var det sikkert ikke så veldig spennende, tydeligvis.

Har du noen favoritter når du handler i Sverige?

Legg gjerne igjen en kommentar