To klare favoritter

Vi fikk sist helg se at alle slår alle i årets sesong og man må være «på» i alle kamper for å unngå tap. Gjøvik tok sine første poeng mot serielederen Narvik, mens Furuset rasket med seg poeng i Trondheim. I dag spilles det kun to kamper, og der finner jeg egentlig to klare favoritter.

Synsvinkel fra spillerboksen

COMET – TØNSBERG

Etter fadesen mot Furuset på hjemmeis så reiste Comet seg og vant borte mot Tønsberg sist. Vertene tok riktignok ledelsen men etter det så handlet mye om Comet. I 2 av 4 hjemmekamper så har Comet ramlet fullstendig sammen som et lag i den siste perioden, og det har ført til sure tap. Men jeg sier det igjen, holder de fokus i samtlige minutter så er de mange hakk bedre enn Tønsberg.

Tønsberg står med kun 3 poeng på 6 kamper og venter stadig på sin første 3-poenger. Selv trodde jeg den skulle komme for noen runder siden, men det har enda ikke skjedd. Jeg tror heller ikke det skjer her i dag, da det skal være forskjell på lagene.

Comet er et bedre lag enn Tønsberg, og det ser også ut til at importene slår til om dagen. Om dem også har kontroll på det mentale planet så bør det bli kalasseier i Halden ishall.

28.02.16 D1 Comet Tonsberg 1 : 5
02.12.15 D1 Comet Tonsberg 3 : 2
22.03.15 GL Comet Tonsberg 2 : 0
14.02.15 D1 Comet Tonsberg 3 : 7
19.11.14 D1 Comet Tonsberg 6 : 3
RINGERIKE – HASLE/LØREN

Ringerike er i mine øyne serieleder selv om ikke tabellen viser det. Som eneste lag står de med full pott på 5 kamper, og vil være 6(!) poeng foran Narvik om vi regner med seier i hengekampene. Ja, jeg vet, kampene skal spilles først. Ringerike får tilnærmet full tropp i dagens kamp og Dustin Parks er tilbake på is. Ringerike vant komfortabelt 5-1 i Oslo i motsatt oppgjør, og jeg er ganske sikker på at dette toget fra Hønefoss ruller videre, lastet med 3 poeng, i kveld.

Hasle ligger på en 6. plass med 10 poeng på 7 kamper. Nå spilte lagene mot hverandre for fire dager siden så da kjenner man litt mer til hverandre. Hasle kommer ikke til Hønefoss for å underholde, så de ligger nok lavt og tar de sjansene som byr seg fremover.

Jeg klarer ikke å se så mye annet enn en hjemmeseier i denne kampen, men kanskje blir det jevnere enn mange tror.

04.02.17 D1 Ringerike Hasle/Loren 5 : 4
(4 : 4)
09.11.16 D1 Ringerike Hasle/Loren 1 : 4
12.12.15 D1 Ringerike Hasle/Loren 2 : 6
07.10.15 D1 Ringerike Hasle/Loren 1 : 6
13.12.14 D1 Ringerike Hasle/Loren 2 : 4

PS! Er du en gambler og liker å se på statistikk og innbyrdes oppgjør? Ja, da skal du prøve deg på en liten overraskelse i denne kampen. Som du ser av resultatene over her så har Oslo-laget vunnet 4 av de 5 siste på Hønefoss.

 

Så da sier vi bare lykke til til alle involverte. Selv skal jeg kommentere dagens kamp i Halden ishall.

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar