Alle topplagene spiller denne helga

Tipsene satt ganske så greit sist, men Grüner ble bare et skremmeskudd et lite øyeblikk i kampen mot Ringerike, så da ble det bom der. Ellers vant både Hasle/Løren og Comet sine kamper ganske så greit. Denne helgen spilles det fem kamper og alle topplagene er i aksjon og Narvik kan ta tilbake tabelltoppen med full pott.

comet – tønsberg

Lagene er på hver sin halvdel av tabellen. Både den vanlige og formtabellen. Vi finner haldenserne på 3. plass med 48 poeng på 22 kamper, to kamper mer spilt enn lagene foran seg. Det betyr at dem fortsatt må være på vinnersporet etter denne kampen, og at alle kamper fremover er som en matchball å anse. Jakob Klang er fortsatt ute og Ugnius Cizas er usikker. Lillegrend, på lån fra Sparta, leverte en god kamp sist og må på nytt vokte buret for haldenserne. Tønsberg er tippet en tung sesong og de har selv gått ut med at folk ikke må forvente for mye etter comebacket i divisjonen. De klarte å få med seg et poeng sist de var i Halden, men denne gangen så tror jeg hjemmelaget kommer til å gå hardt ut og senke gjestene tidlig. Om det ikke er det som skjer så er det i hvert fall det de vil…

furuset – nidaros

Furuset bare taper og taper og ligger snart helt nederst på tabellen. De holder seg foran Gjøvik med et nødskrik, eller 2 poeng om du vil. Dem får det nok tøft mot Nidaros også selv om det er kamp på egen is. Skal vertene ha sjanse på poeng denne helgen så må nok det skje i lørdagskampen. Nidaros ligger midt på tabellen og har et lite hav å ta igjen før dem klatrer forbi Hasle på 4. plass. Men de vant begge sine kamper sist helg mot Gjøvik, men de måtte virkelig slite på lørdagen, mens søndagsmatchen ble som en walk in the park. Jeg kan gi hjemmelaget en liten sjanse for poeng og kan fort se for meg at de fordeles 1-5 etter to kamper.

Narvik – gjøvik

Narvik ligger på en 2. plass på tabellen med 48 poeng og like mange kamper som Ringerike. Narvik står som oftest ubeseiret igjen på isen i Nordkraft Arena. De har kun avgitt poeng i én kamp hjemme og det er også en stor grunn for at de ligger der dem gjør. Tabelljumboen Gjøvik er et av få lag som har klart å beseire nordlendingene men det gjorde dem tidlig i sesongen og i Fjellhallen. Jeg tror laget fra Oppland skal få det tøft i begge kampene denne helgen, selv om vertene kan levere variabel hockey. Narvik innkasserer nok 6 nye poeng etter helgens bataljer.

ringerike – hasle/løren

Ringerike har startet 2018 med to seire selv om det ikke har vært noen enkle kamper mot Grüner. De har måttet kjempe for poengene og med den gode starten så har de også inntatt tabelltoppen. De ligger nå 2 poeng foran Narvik og Comet, men har to kamper tilgode på haldenserne. Det er ikke meningen å være negativ mot Ringerike og «alltid» tippe at de vil gi avgi poeng, men jeg tror det snart kommer til å skje. Mot rette lag så klarer du ikke å snu 0-3 som mot Grüner, så om Hasle/Løren får full klaff fra start så tror jeg de kan gjøre livet surt for serielederen. Oslo-laget ligger på en klar 4. plass og  vant tilsvarende oppgjør sist med 3-2. Jeg er ikke den som alltid går med flokken så jeg gir Hasle gode muligheter for poeng i denne kampen.

Det hadde ikke vært noe gøy om man alltid skulle gitt topplagene favorittstemplet, så derfor liker jeg å gi tips med litt risiko. Det er morsommere å få alle rett når det er overraskelser!

Legg gjerne igjen en kommentar